Örülünk, hogy megtaláltad esküvői oldalunkat!

Erdős Zsolt vagyok Sooters Fotó és Videó társtulajdonosa. Az esküvői fotózás megtisztelő feladat, ha egy pár ránk bízza élete nagy napjának megörökítését. Nagyon fontos az esküvő előtti találkozás, beszélgetés az ifjú párral, hogy személyes ismerősként találkozzunk a fotózáson.

Lehetőség van az esküvő előtti jegyes fotózásra. Az itt készült sorozat elkészülése is segíti barátságunkat.(Ezt a sorozatot Pendrive-on/Webes megosztásban megkapjátok) Az esküvő fotózásának helyszíne a ti igényeitek szerint kerül kiválasztásra. Két fotóssal és két videóssal dolgozunk, így a fontos pillanatok nem kerülhetik el fényképezőgépeink és kameráink szenzorait.

Továbbá készítünk  műtermi/kreatív képeket, szertartások, lakodalmak pillanatfelvételeit is. Majd a képeket (délelőtt/előző nap készített kreatív képek) projektoron falra vetített slidshowal kedveskedünk a násznépnek ezzel is fokozva a lakodalom hangulatát.

Egy elkapott mosoly egy érintés, egy ölelés megörökítése szívet melengető feladat. Ezek a képek és felvételek 30-40 év múlva is felidézik a boldog pillanatokat. Ez a célunk és a hivatásunk.

2019 második felétől elindítottuk vőfély szolgáltatásunkat is így már Fotó – Videó és Vőfélyt is tudunk biztosítani esküvőtökre.

Köszönöm, hogy időt szakítasz weboldalunk megtekintésére.

Sooters Fotó és Videó Csapata